« Home | Panderoles, xim pum, tracatrac » | 2001, una rajoleta sideral » | Menjar des del Perxe » | Postal del Perxe » | Numerosas personalidades asisten a la apertura de ... » | Una pareja más que artística » | Paraules, insectes, mosquites mortes » | Kovalevskaja » | Lectures d'estiu » | Exposició amb Ripollés a Llucena (2) » 

divendres, d’agost 26, 2005 

Xupacabras vs Osez-no! Aparició a El Toro!


Les informacions de Levante de Castelló, sobre l'aparició d'un "osez-no!" a la localitat castellonenca fronterera amb Terol, de El Toro, fan pensar en la reaparició del xupacabras o xupafabras, del qual m'he ocupat abastament en nombrosos articles.
El xupacabras existeix, i com l'especulació urbanística, Eduardo Zaplana, Aceves, Josety o Federico Trillo, està entre nosaltres...
Haurem de tornar a investigar sobre el tema... De moment, puge una fotografia d'una petjada del xupacabras, de la pàgina: http://www.menphis75.com/foto_chupacabras.htm, on trobareu més fotografies, vídeos i documents sonors sobre la curiosa criatura. Com veureu, s'assembla molt a les petjades del "osez-no!" publicades per Levante de Castelló.
Vaig a posar-me en contacte amb el coronel Bald O'Mero (l'han ascendit, last but not least!) i amb el doctor Charles Beauvoir, per veure si fem una escapadeta a aquella terra de pinars, vaques braves i perfumadíssimes tòfones Tuber melanosporum, a estudiar la nova manifestació espectral de la criatura amb pell de codony.
Qualsevol novetat la pujaré immediatament a aquest blog, faltaria plus!

Ustedes se toman esto del xupacabras a cachondeo pero es una cosa muy seria. En un pueblo de Teruel cantan una jota dedicada a ese animal que dice así:

Por la calle abajo va un
xupacabras echando botes
i se sube por las tapias
pa no disparar los cepos

La música popular está basada en hechos reales.

Atentamente i sin ànimo de polemizar
Josephine

Ondia tu!! M'he baixat el video del xupacabras, quina passada!! L'he vist! No és el tio en ulleres i amb una xupa de cuir de cabra??. Perquè entre els matolls l'única cosa que hi he vist és que són a punt de piròman.

Me ha molao más la XupaSong en Mp3, ya me la he puesto en el móbil, que cool, que ORI-jiji-NAL.

P.D: Traducción de este post mediante tutorial softvalencià de Josety, inclosa en el ecològic DVD "Aprende valensiano,espantacolomos"

Sra. Monopunctata,
Com heu pogut comprovar aquí només pugem material de qualitat. Ara qui és el xupacabras o el tio amb ulleres... això ja són arcans criptozoològics en els quals s'haurà d'iniciar tacita a tacita...
Juers, vostè té mòbil? Està perdent molts punts!
Aquest tutorial, me'l pot passar? Deu ser una perla de programari. A ben segur que espantarà colomos, colomas i tota mena d'éssers vivents (àdhuc xupacabres!).
Cordialment,
W.

Sra. Josephine,
No patisca vostè que ací no ens prenem res a catxondeo. Com l'il·lustre columnista Antoni Valesa, som "El pito del sereno" directament.
Vostè és una joia jotífera! És cert! Teruel existe i fa literatura. Considere seriosament aquesta proposta: envie el seu currículum a alguna empresa manufacturera d'adoquins de la Mare de Déu del Pilar: segur que li les publiquen i s'afarta de guanyar calerons. Coses més infumables es publiquen en nom de la literatura catalana.
Hauríem de quedar perquè ens interprete la música de la joteta de marres en viu i en directe.
Suyo afectadísimo que lo es,
W.

Publica un comentari

Hagiografia del Wuniatu

  • Sóc Wuniatu
  • Sóc a Wallis & Futuna
  • Les meues dades personals no tenen cap interès o són d'interès molt baix
La meua vida i miracles
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from wuniatu. Make your own badge here.
Powered by Blogger
and Blogger Templates